U bent hier: Over intex

                                               INTEX, EEN WERELDWIJD BEKEND MERK EN REFERENTIE !

        • HET MERK INTEX


Intex werd gesticht in 1965 in Los Angeles. Het was de allereerste producent van bovengrondse zwembaden en opblaasbare artikelen. Het bedrijf kende een spectaculaire groei. Vandaag heeft INTEX maar liefst 14.000 medewerkers in dienst. INTEX, dankzij zijn unieke knowhow, geldt als dé referentie binnen deze sector.


  • HET SUCCES VAN INTEX


INTEX wil u producten van de hoogste kwaliteit en aan de beste prijzen aanbieden. Producten die bovendien garant staan voor comfort, veiligheid en plezier!


Het succes van INTEX is gebouwd op 3 fundamenten:

1. KWALITEI
T

In onze eigen fabrieken (ISO 9001 gecertificieerd) in het zuiden van China wordt de beste kwaliteit vinyl geproduceerd voor onze producten voor binnenshuis en buitenshuis, volgens de allerlaatste technieken en kwaliteitsnormen.


2. SERVICE 

Met wereldwijde Intex Service Centers (sinds 1993 ook in België), bieden wij u de best mogelijke dienst-na-verkoop aan. Of het nu gaat om een vervanging van onderdelen binnen of buiten de garantietermijn, om aanschaf van accessoires of het bestellen van doppen, pluggen of filters, wij zijn u steeds graag en snel van dienst!

3. PRIJS

Door een optimale samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Intex groep zijn wij in staat onze producten op de meest efficiënte wijze te ontwerpen, te produceren en te verdelen. Daardoor biedt Intex u de beste kwaliteit tegen een lage prijs.


  • DE PRODUCTEN VAN INTEX


Het merk INTEX ontwikkelde een ruim gamma aan producten, onder te verdelen in 4 productfamilies:

1. BOVENGRONDSE ZWEMBADEN & ACCESSOIRES:

INTEX biedt u een ruime keuze aan bovengrondse zwembaden voor de hele familie: zowel opblaasbare zwembaden, als framezwembaden. Fun voor de hele familie gegarandeerd! Elk zwembad is voorzien van de beste accessoires: skimmers, veiligheidsladders, filterpompen en nog zoveel meer!

2. PURESPA:

Neem de tijd om te ontspannen in de INTEX PureSpa! Deze opblaasbare spa biedt u een ongekend comfort en is bovendien bijzonder duurzaam dankzij de FiberTech-technologie.

3. LUCHTBEDDEN:

In de loop der jaren ontwikkelde INTEX een ruim gamma aan luchtbedden:

- Compacte, lichte en stevige luchtbedden om te gebruiken in de vrije natuur en die bovendien heel snel  kunnen worden opgeblazen en leeggelaten.

- Luchtbedden die dankzij de unieke FiberTech-technologie bijzonder duurzaam zijn. Op die manier garanderen wij u nachten vol slaapcomfort!

- Uniek en hip opblaasbaar meubilair van INTEX! Schik uw binnen -en buitenruimtes in een mum tijd naar uw eigen zin! 

4. KLEINE OPBLAASBARE PRODUCTEN:

INTEX biedt een uitgebreid gamma aan opblaasbare artikelen die u en uw hele familie nu nog meer laten genieten van zonnige dagen. Kinderzwembadjes, opblaasbare dieren, kastelen, speelcenters, luchtmatrassen, en nog zoveel meer!

 
Intex wenst u en uw familie een tijd boordevol plezier en ontspanning!

 

handleidingen

Heeft u de handleiding niet meer? Hier vindt u de handleiding van Intex artikelen die in België en Luxemburg worden verkocht. 

Overzicht handleidingen

handleidingen

Heeft u de handleiding niet meer? Hier vindt u de handleiding van Intex artikelen die in België en Luxemburg worden verkocht. 

Overzicht handleidingen