U bent hier: Wisselstukken webshop » Alle handleidingen

Handleidingen Intex PureSpa

In de verpakking bij uw Intex PureSpa vindt u de handleiding. veiligheids-, montage- en opstartinstructies. Volg nauwgezet de instructies die erin staan. 

  • Stelt u een probleem vast bij de montage of het opstarten van de spa? Overloop eerst de handleiding en de opstartinstructies.
  • Heeft u de handleiding niet meer in uw bezit? U kunt ze hier downloaden. Opgelet: per model is de handleiding verschillend. Controleer of het modelnummer op de controlebox overeenkomt met het modelnummer op de handleiding. 
  • Heeft u de handleiding gevolgd maar kon u het probleem niet oplossen? Selecteer uw spa-model op deze website en vindt de oplossingsmethode voor het probleem.

Voor de handleidingen van zwembaden en zwembadaccessoires, klik hier.

PureSpa

Zwembaden

  • Intex zwembaden wisselstukkencataloog

    In deze cataloog vindt u het geschikte wisselstuk voor uw Intex zwembad

  • Wisselstukken voor Intex zwembaden

    In deze cataloog vindt u het geschikte wisselstuk voor uw Intex zwembad

Wisselstukkencatalogus

Hier vindt u de wisselstukkencatalogus met de tekeningen en -referenties van Intex producten die in België en Luxemburg worden verkocht.

Download catalogus

Handleidingen

Volg steeds de handleiding bij het in gebruik nemen en gebruiken van uw Intex product. Heeft u de handleiding niet meer? Hier vindt u de handleidingen van Intex producten die in België en Luxemburg worden verkocht. 

Overzicht handleidingen